marți, 23 iulie 2013

Unde ma gasiti pe vara? Ma joc si invat alaturi de copii de la 3ani...;)

        In aceasta vara, Gradinita Busy Bees Academy propune copiilor activitati linistite de vacanta, jocuri dinamice si antrenante, programul de crestere si dezvoltare personala pentru cei cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani -  ,,Leadership cu palarie de paie" si un curs inedit de actorie de film/ Scurt Metraj.
        Summer Club BBA este un proiect conceput de o echipa de specialisti in psihologie, psiho-pedagogie, arta dramatica si educatie nonformala. Conceptul Summer Club BBA raspunde nevoilor de joc si de invatare ale copiilor, de odihna activa si de timp de calitate petrecut intr-un mediu adecvat, alaturi de indrumatori cu experienta educationala ( educatoare, animator socio-educativ, trainer specilizat in educatie nonformala si informala, psihopedagog).
        
         ,,Leadership cu palarie de paie”  
Atelier de crestere si de afirmare personala pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani
Planuri educationale:
 ….. Dezvoltare cognitiva
vizeaza in principal stimularea gandirii critice, centrarea pe solutii, rezolvarea de probleme, activizarea inteligentei logico-matematice prin intermediul jocurilor de tabla, jucariilor educative si a materialelor si mijloacelor structurate adecvat nevoilor de varsta si dezvoltare a copiilor participanti.
…..Abilitare sociala
vizeaza dezvoltarea inteligentelor inter si intrapersonala, adaptarea la grup, solutionarea conflictelor, comunicare eficienta in contextul mediului educogen in care este integrat.
Activitati specifice: jocuri de ,,team building” in clasa si afara, teatru forum, jocuri sociale.
….Euritmie
vizeaza dezvoltarea abilitatii de reprezentare vizuala/gestuala a vorbirii sau a muzicii, stimuleaza si consolideaza capacitatile expresive ale copiilor prin miscare, imaginatia, coordonarea, atentia si concentrarea.
Activitati specifice: jocuri de miscare, exercitii de improvizatie, dans.
          Hollywood Kids 
curs de actorie de film/scurt metraj  adresat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani
Planuri educationale:
Arta teatrala
…..vizeaza exprimarea creativitatii si dezvoltarea expresivitatii artistice, postura si miscare scenica, stimularea gandirii de tip narativ, formarea capacitatii de transpunere in act artistic a emotiilor si sentimentelor.
Atitudini si interese
….vizeaza educatia in scopul pozitivarii atitudinii fata de sine si fata de ceilalti, incurajarea comportamentelor proactive, favorizarea unor relatii bazate pe respect reciproc;
Activitati specifice:
Emisiunea noastra la TV, Gala Mini vedetelor, Reportaj, Promo
Mai multe detalii despre reduceri si costuri va pot oferi si eu


Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog