luni, 7 aprilie 2014

SleepTalk pentru Copii


Procesul Goulding SleepTalk® este este cadoul de două minute de ale căror efecte copilul tău se va putea bucura pentru tot restul vieții. Este sigur, etic și pozitiv, foarte ușor de învățat și necesită doar 2 minute zilnic, realizându-se după ce copilul a adormit . Procesul Goulding SleepTalk® este pentru cei care doresc să își ajute copiii, susținând creșterea și dezvoltarea stimei și încrederii de sine a acestora. Procedeul este foarte simplu, non-invaziv iar rezultatul este un copil fericit și o familie fericită.

Procesul Goulding SleepTalk® dezvoltă și întărește puterea și forța emoțională a copilului, precum și capacitatea sa de a se proteja mental împotriva sugestiilor negative cu care este bombardat constant din mediul înconjurător.

“Vorbește-ți mereu frumos, pentru că mintea ta
este mereu pe recepție și crede ceea ce spui”
Devin Hastings

Utilizând această tehnică oferiți copilului șansa de a-și defini sau redefini sistemul de crezuri și credințe acceptând sugestii care se manifestă apoi și devin realitate pentru el. Nu toți copiii au nevoie de acest program însă cu siguranță toți vor beneficia de pe urma sa. De ce? Pentru că Procesul Goulding SleepTalk® funcționează ca o poliță de asigurare a Fericirii și Împlinirii.

Copiii sunt cu adevărat viitorul nostru, iar ca părinți trebuie să recunoaștem și să înțelegem cât mai repede acest lucru. Dacă vrem să avem grijă de copiii noștri, ACUM este cel mai bun moment să facem aceasta! Important nu este ce lăsăm ca moșternire materială copiiilor noștrii, ci cunoașterea încrederea și libertatea pe care le sădim în mințile lor.

Foarte mulți părinți precum si profesionști în domeniul sănătății au numai vorbe de laudă despre acest proces “magic” numit Goulding SleepTalk® pentru Copii. Nu este deloc magic. Este un program foarte puternic de dezvoltare personală dezvoltat de către hipnoterapeuta, educatoarea și prezentatoarea Joane Goulding pe care atât părinții cât și profesioniștii și consultanții îl folosesc de mai bine de 30 de ani pentru simplu motiv că FUNCȚIONEAZĂ!

“Goulding SleepTalk® oferă un ajutor inestimabil părinților și profesionștilor în demersul lor de a îmbunătății viața copilului și a familiei. Acest program este foarte ușor de folosit și implementat și extrem de ușor de adaptat oricărui context familial și oricărei nevoi a copilului.”

Profesor Ian Brighthope
Membru al Australasian College of Nutritional and Environmental Natural Cures Not Medicine

Mai multe despre SleepTalk puteti citi în articolele viitoare ale Consilierului. 


Un comentariu:

Unknown spunea...

astept....cu mare nerabdare si un imens interes :)

Faceți căutări pe acest blog